3 may 2019, 11:25

Не ти ли писна 

  Poesía » Verso libre
454 1 0

Не ти ли писна от интриги,

не ти ли писна от лъжи?

Не ти ли писна от фалшивите,

от измамните сълзи?

Стегни се, силата е в теб!

Само ти тук нещо значиш.

Ще ми писне някой ден на мен,

и сам по своя път ще крачиш!

© Антония Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??