3.05.2019 г., 11:25 ч.

Не ти ли писна 

  Поезия » Свободен стих
446 1 0

Не ти ли писна от интриги,

не ти ли писна от лъжи?

Не ти ли писна от фалшивите,

от измамните сълзи?

Стегни се, силата е в теб!

Само ти тук нещо значиш.

Ще ми писне някой ден на мен,

и сам по своя път ще крачиш!

© Антония Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??