May 3, 2019, 11:25 AM

Не ти ли писна 

  Poetry » Free verse
452 1 0

Не ти ли писна от интриги,

не ти ли писна от лъжи?

Не ти ли писна от фалшивите,

от измамните сълзи?

Стегни се, силата е в теб!

Само ти тук нещо значиш.

Ще ми писне някой ден на мен,

и сам по своя път ще крачиш!

© Антония Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??