12 февр. 2011 г., 13:34

Не унивай 

  Поэзия » Любовная
625 0 1

Изгубен, невиждащ смисъл

и нямащ посока вярна,

вървиш с тъга орисан

по път с мъгла безкрайна.

Затънал в тази бяла

магия, недей унива,

че има любов заспала,

търси я, недей се срива.

Когато мъглата отмине

и слънце Земята погали,

тъгата сама ще загине,

любов ще царува тогава.


                    Златко Станоев

© Златко Станоев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??