Feb 12, 2011, 1:34 PM

Не унивай 

  Poetry » Love
624 0 1

Изгубен, невиждащ смисъл

и нямащ посока вярна,

вървиш с тъга орисан

по път с мъгла безкрайна.

Затънал в тази бяла

магия, недей унива,

че има любов заспала,

търси я, недей се срива.

Когато мъглата отмине

и слънце Земята погали,

тъгата сама ще загине,

любов ще царува тогава.


                    Златко Станоев

© Златко Станоев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??