11 мар. 2008 г., 20:14

Не вярвах 

  Поэзия » Любовная
714 0 9

Не вярвах,

че окови има нежността,

че тъмна е понякога страстта,

че сливането не е любовта,

че има мъка в радостта...

© Мартин Драганов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??