Всяка нощ е по-красива,
щом за тебе мисля аз,
а луната мълчалива
в небесата е за нас.
И по лунната пътека
тръгвам мислено в нощта,
С всяка моя стъпка лека
приближава любовта.
Не забравяй, че ме има,
не забравяй че съм тук!
Ще ти пратя звучна рима –
красота от всеки звук.
Много искам да докосна
с нежност твоята душа.
Всяко слово е магия,
всяко чувство е мечта!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены