29 нояб. 2004 г., 16:38

Не знаех 

  Поэзия
1577 0 0

Моля те, прости слабостта ми,
която ти причини тъй голяма болка на сърцето.
Не знаех, че любовта ми така ще те нарани.
Не знаех, че сърцето ти на друга принадлежи.
Не знаех, че да обичаш е грях.
Не знаех, че да го споделиш е грешка.
Но вече знам, че е късно!
За това аз ще седя и ше гледам
как се смеете и как се целувате.
Ще се усмихвам, но сърцето ми ще плаче
и сълзите ще се превръщат в ледени късчета,
които никой не би могъл да ги разтопи
освен Теб!

© Елена Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??