18 авг. 2015 г., 09:07

Не знам 

  Поэзия » Другая
420 0 10


Не знам


доверието се прибра

с разбити колене

не се разбра къде игра

цял ден с кого ли не

усмихна се

не пожела да хапне

и в миглите му

гушнаха се свят и сън

не знам

дали ще ни разкаже

какво е станало навън


*подарено на Вале5


© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??