18.08.2015 г., 9:07 ч.

Не знам 

  Поезия » Друга
422 0 10


Не знам


доверието се прибра

с разбити колене

не се разбра къде игра

цял ден с кого ли не

усмихна се

не пожела да хапне

и в миглите му

гушнаха се свят и сън

не знам

дали ще ни разкаже

какво е станало навън


*подарено на Вале5


© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??