Отново с вятъра си мерим силите...
кой кого ще победи,
на лъжата ли да вярваме
и на себе си с' сърце да си простим.
Злобата любов ли ражда!?
А любовта с лъжата ли живее?
Копнежът ,мерак ли е... огледало.
А завиждащият дали е брат.
Камата топлина ли носи!?
Щом руйне топла кръв...
Смъртта извисява ли човека,
когато спира да върви,
по отъпканият път?
© Ангел Все права защищены