7 дек. 2007 г., 12:25

Небеса 

  Поэзия » Любовная
607 0 0

Опитах се да отлетя,

опитах се да докосна рая със криле,

но огледах се и видях,

че не съм твоя ангел.

Опитах се да ти извикам

да ме почакаш още малко...

ти бързаше за нея, за вечната наслада.

О да, сладка е тя,

но горчива е нейната следа...

Не сега, не в този живот,

а завинаги в сълзата на цвете,

завинаги в душата на дете,

завинаги в безкрайността

там ще те срещна някога,

но не сега, а когато всяка болка отлети,

когато мъката се изпари.

Когато преродя се в светлина,

когато отново сърцето ми лети.

 

13.11.07год. 11:49 am

© Десислава Банова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??