Звездите тез чаровници вълшебни...
Омайват и най студените сърца.
На грешника загубил пътя,
показват му насоката една.
А тя е пътят ,отреден за него.
Тоз същият ,който буден те държи...
но също дава ти вкуса омаен на любов и топлина.Смарагдите пари не струват
щом няма кой да оцени това.
Звездите те ,ако не искаш да ги видиш!?
Не търсия любовта...Защото загуба на време е.
На време,топлина и добрина...
И всичко във лъжа обвива
и праща я във самота.
© Ангел Все права защищены