30 sept 2019, 7:25

Недей 

  Poesía
363 0 0

Звездите тез чаровници вълшебни...

Омайват и най студените сърца.

На грешника загубил пътя,

показват му насоката една.

А тя е пътят ,отреден за него.

Тоз същият ,който буден те държи...

но също дава ти вкуса омаен на любов и топлина.Смарагдите пари не струват

щом няма кой да оцени това.

Звездите те ,ако не искаш да ги видиш!?

Не търсия любовта...Защото загуба на време е.

На време,топлина и добрина...

И всичко във лъжа обвива 

и праща я във самота.

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??