Пиян?! Не! По-скоро опиянен.
Но не от алкохола, а от теб.
От твойта усмивка, поглед...
Бягам?! Не! По-скоро печеля време.
Печеля секунда, минута, а може би ден
който ще е само за теб и за мен.
Бих ли те оставил ме питаш ти.
Не знам, дали бих ли могъл да ти кажа:
''Чао беше ми приятно за времето
прекарано с теб, беше ми приятно
за нощите безсънни, за това че ти
ми показа какво е това любовта
и какво е наистина да обичаш.''
Но залеза дойде а с него защо
не дойде и ти?
© Генко Все права защищены