17 мая 2011 г., 21:25

Недовършена балада 

  Поэзия » Любовная
564 0 0

Когато в тиха безвъзвратност
отново в сънищата съм със теб,
спомени пристигат в съответност
с хладни утрини в болезнен ред...
Знай, времето съвсем не е е лечител,
все повече тъга преследва ме навред...
Залезите спускат пурпурна преграда
между мен и всеки звезден блян,
защото пътят ми от тебе е орисан,
душата ми гори на твойта клада...
и ще гори, докато се срещнем  там -
в полето празно на куплета ненаписан,
в красивата ни, недовършена балада...

    ¤ۣۜ๘●•Daisy Patton•●๘¤ۣۜ

© Дейзи Патън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??