20 мар. 2010 г., 21:14

Неговият моноспектакъл 

  Поэзия » Философская
851 0 15

Чу чуждите стъпки в сърцето си -
малко във ляво и малко надолу.
Засякъл на другите знаците,
ти ги подмина и сам взе завоя -


нехаещ и сляп за проблемите,
които тихо душата дълбаят.
За другите си като слепите...

Но те поне искат да знаят


какво е отвън зад прозореца.
Играта с сърца по манежите
невинно с усмивка поднесъл,
жонглираш. Но знай, че ще си

 

самотен актьор във спектакъл.

© Петя Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??