7 апр. 2013 г., 13:57

Нежни Зори 

  Поэзия
428 1 0

                   Нежни Зори

 

Усмихва се утрото, огряно от слънцето,

разбутало тъмната нощ, луна и звезди.

Изпивам кафето си, потопена в спокойствие,

обзета от сладки желания, любов и мечти.

 

Прегръщам деня, прошарен от багрите

на златната есен под синьо небе

и хуквам към люлките със спомен от детството,

непринудено истинска като щуро хлапе.

 

Полюшвам се бавничко и стихове пиша

за моя живот пъстроцветен - ту сив...

и грижите, тегнели досега на плещите,

олекват изляти върху белия лист.

 

Отново приижда студената вечер,

обгръща във мрака си поля и гори.

Не искам в душата ми нощи да има,

а светли и хубави Нежни Зори!!!

© Камелия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??