6 сент. 2008 г., 17:56

Нежност в пясъчен часовник 

  Поэзия
937 1 6

Ръцете се търсят сред жаркия пясък,

душите ликуват, видели морския блясък.

Смехът и тъгата, шумът на морето...

китарата плаче, скрита в сърцето,

облечена с бялата, твоята риза...

танцувам на плажа, гали ме бриза...

а  устните с вкус на смокиня...

тихо въздишат, от страх да попитат:

“Ще останеш ли топъл полъх в моята зима...”

Чувам вълните... и те май тъгуват

как за кратко се хора сближават,

лазурна наслада те си даряват...

разбиват се нежно в скалите и отминават...

И едно кокосово момиче с морска пяна в косите...

мечтае за теб и морето...

да бъдете вечно отражение в очите...

 

http://www.youtube.com/watch?v=LhtSqNG_tH4&feature=related

© Кокоска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??