Да можех да върна времето днес!?
Бих се опитал да започна отново...
Живота по друг начин бих оцветил.
И много други неща бих направил.
Но такава възможност живота не дава.
Не иска отново грешки да правя.
Защото тогава двойно ще ме боли.
Че пак отново вярвам на лъжи...
Защо ни е нужно да се променяме.
Щом господ такива ни е създал!?
Грешници, хора глупци, неверници чисти.
Души уморени с молитва една искрена.
Нека Бог ни прости,
хора сме все пак не бесмъртни !
© Ангел Все права защищены