16 февр. 2011 г., 22:54

Нека само от красота ме боли... 

  Поэзия
656 0 4

Нека само от красота ме боли -
искам с мен тя да бъде жестока.
Прободени мигове с къси игли

тънат в мрака на призрачен вопъл.

Ако смисълът носи обичане,

обичта пък е временна спойка,

значи няма я грозната истина(!)

от морета втечнила се болка.

Но изплувах ги - всички - без лодка.
Луната невинно крои ни мечти.
Нека с мен тя да бъде жестока!
Нека само от красота ме боли...

 

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??