НЕКА, ТАКА ДА Е!
На се давам на живота,
пред никого не свеждам аз глава.
Напред вървя, не се обръщам
дори и някой да ми говори зад гърба.
„Смелите си имат всичко”,
с усмивка скриват своята тъга.
Казано е: „По-добре на хората в устата,
отколкото в техните крака.”
Да ме мрази, който иска,
да казват за мене каквото и да е,
щом в очите да говорят не им стиска –
НЕКА, ТАКА ДА Е!
Аз да мразя не умея, приятели си имам,
имам сигурно и врагове.
За изпросено приятелство и обич не милея -
така ми е добре!
© Лакорта Вк Все права защищены