Oct 14, 2012, 3:04 PM

Нека, така да е 

  Poetry
456 0 0

НЕКА, ТАКА ДА Е!

 

На се давам на живота,

пред никого не свеждам аз глава.

Напред вървя, не се обръщам

 дори и някой да ми говори зад гърба.

 

„Смелите си имат всичко”,

с усмивка скриват своята тъга.

Казано е: „По-добре на хората в устата,

отколкото в техните крака.”

 

Да ме мрази, който иска,

да казват за мене каквото и да е,

щом в очите да говорят не им стиска –

          НЕКА, ТАКА ДА Е!

 

Аз да мразя не умея, приятели си имам,

 имам сигурно и врагове.

За изпросено приятелство и обич не милея -

        така ми е добре!

© Лакорта Вк All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??