24 окт. 2009 г., 20:40

Нека този път е... котка 

  Поэзия » Другая
2981 0 29

Гальовна, ласкава и страстна,
красива, мъркаща, добра.
Тя грация  е елегантна...
чаровна   котка е...  жена.

Край теб пристъпва, неподвластна
на времето и старостта.
Оставя тя следа прекрасна,
ухание и красота.

 

Тя, нежност, сластност и магия,
магнит за мъжките очи,
Жената-котка е стихия,
но  само тя  като реши.

Заобля гръб, наостря нокти,
очи присвива с блясък нов,
събужда хищника и свойски
подготвя го за скок висок.

Върхът, за други изпитание,
за нея просто е игра.
Полита тя с очарование
и  пада само на крака.

Опасно гъвкава,  игрива,
с характер див, почти суров,
с животи десет, дълго жива,
Жената-котка е урок!

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??