Сив цвят откъсна крилете ми,
горчив свят докосна сърцето ми.
Отмина болката срамна,
отмина и душата ми голяма.
Една тишина,
безкрай омраза.
Едно парче в мен умря,
надеждата отказа.
Болен свят, окашля в мене,
страшен вирус влезе.
Седи там спокойно,
седи там и оцветява очите ми злокобно.
Откъсна крилете ми,
остана парче месо.
Световен актьор
по ангелска усмивка,
световен актьор
и вътрешен позьор.
© Гносис Все права защищены