Apr 11, 2013, 7:06 PM

Некро 

  Poetry » Other
592 0 0

Сив цвят откъсна крилете ми,

горчив свят докосна сърцето ми.

Отмина болката срамна,

отмина и душата ми голяма.

 

Една тишина,

безкрай омраза.

Едно парче в мен умря,

надеждата отказа.

 

Болен свят, окашля в мене,

страшен вирус влезе.

Седи там спокойно,

седи там и оцветява очите ми злокобно.

 

Откъсна крилете ми,

остана парче месо.

 

Световен актьор

по ангелска усмивка,

световен актьор

и вътрешен позьор.

© Гносис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??