11.04.2013 г., 19:06 ч.

Некро 

  Поезия » Друга
595 0 0

Сив цвят откъсна крилете ми,

горчив свят докосна сърцето ми.

Отмина болката срамна,

отмина и душата ми голяма.

 

Една тишина,

безкрай омраза.

Едно парче в мен умря,

надеждата отказа.

 

Болен свят, окашля в мене,

страшен вирус влезе.

Седи там спокойно,

седи там и оцветява очите ми злокобно.

 

Откъсна крилете ми,

остана парче месо.

 

Световен актьор

по ангелска усмивка,

световен актьор

и вътрешен позьор.

© Гносис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??