14 янв. 2009 г., 20:19

Некролог (2005) 

  Поэзия » Любовная
764 0 1

Когато си с друг, а чувстваш се сам.
И всичко е някак привично.
“Какво си ми дал?” – “Какво да ти дам?”
Мълчание. “Просто обичам те.”

Обичаш ме, да. Но не като вчера.
Обичаше ВЧЕРА без думи.
Как мога сега във теб да намеря
ТЕБ – който си само в ума ми?

Върви си по пътя! Аз имам ПРЕДИ!
В ПРЕДИ утре пак с теб ще скитам.
Във теб от ПРЕДИ вече няма следи.
Защо си загинал… няма да питам.

Нали си те имам – тогава и ТАМ.
А ТАМ ще останем завинаги ДВАМА.
Какъв си сега – аз не искам да знам!
ТАМ още те имам. Тук вече те няма.

10. 12. 2005

© Александра Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??