16 дек. 2011 г., 22:00

Ненадейно 

  Поэзия » Другая
614 0 17

Тежки мисли

като кални обувки

тътри сивият ден.

В огледалните локви се гуши

монотонен дъждовен рефрен.

Ненадейно през тъжните клони

детски смях заваля.

Сякаш по паважа с боси крачета

лятото мина

и помаха с ръка.


© Лъки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??