24 нояб. 2006 г., 14:42

Непотребна 

  Поэзия
704 0 14

Една картина непотребна,

захвърлена, ненужна е сега

на тъмно тя стои в килера

и събира с годините праха.

Един живот, един пейзаж,

акварелно в едно са слети,

мечти погубени, мираж...

прекалено рано са отнети.

Една картина нежелана,

прегърната  от тъмнина,

някъде, някога мечтана,

висяла е на нечия стена.

© Людмила Нилсън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??