Nov 24, 2006, 2:42 PM

Непотребна 

  Poetry
703 0 14

Една картина непотребна,

захвърлена, ненужна е сега

на тъмно тя стои в килера

и събира с годините праха.

Един живот, един пейзаж,

акварелно в едно са слети,

мечти погубени, мираж...

прекалено рано са отнети.

Една картина нежелана,

прегърната  от тъмнина,

някъде, някога мечтана,

висяла е на нечия стена.

© Людмила Нилсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??