Душата е нещо измислено,
за да премери живота на кучетата.
Както времето служи единствено
да отбележим, че нещо се случва.
С времето мерим вселената,
свръхнови и бели джуджета,
а душата си търкаля лентата
и мери всичко пропуснато.
Интересни вести от космоса:
"При взрив на нова вселена
се образуват милиони галактики,
а в епицентъра на взрива - черна дупка".
Конфети и фойерверки за празника!
© Дух на лютеницата Все права защищены