9.05.2010 г., 10:45 ч.

Непрепоръчително 

  Поезия » Пейзажна
592 0 3

 

Душата е нещо измислено,

за да премери живота на кучетата.

Както времето служи единствено

да отбележим, че нещо се случва.

 

С времето мерим вселената,

свръхнови и бели джуджета,

а душата си търкаля  лентата

и мери всичко пропуснато.

 

Интересни вести от космоса:

"При взрив на нова вселена

се образуват милиони галактики,

а в епицентъра на взрива - черна дупка".

 

Конфети и фойерверки за празника!

 

 

 

© Дух на лютеницата Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??