24 июл. 2014 г., 23:45

Непрочетено писмо 

  Поэзия
503 0 2

Писмо любовно пиша днес

до моята любов голяма,

но всъщност нямам точния адрес,

в небето няма улици с име.

 

По ангелите ще изпратя вест

писмото мое да пристигне

и в него ще напиша аз:

"Обичам те, любов завинаги".

 

Като птица с прекършени криле

земята черна те отне от мене,

пустиня суха стана моята душа,

молеща за капка нежност.

 

Животът ми е пуст сега

и лутам се немила и недрага,

и вглеждам се в чуждите очи,

да срещна твоя поглед пак мечтая.

 

Как искам ти да си до мен,

да хванеш моите горещи длани,

с устни страстни да целуваш ме

и нежни думи да ми шепнеш.

 

Пламъче горещо бях за теб,

ти - моята любов неизживяна,

остана обич в моето сърце

и една кървяща рана.

 

Годините минават като миг,

не искам аз да те забравя,

ще бъдеш в моите спомени ти жив,

щом в своето сърце те нося.

 

Сега в съня ми нощем идваш пак,

с целувка нежна ме даряваш,

дори смъртта не ще ни раздели,

душата ти е жива в безкрая.

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Писмо, останало без отговор...
    В годините така и не успях
    до новия й дом да го изпратя;
    Не смогна да пробие здрача
    и най-отчаяният стон.
    А знаете... дотам не ходи раздавачът.

    Разбирам, Пламена...
  • "Но всъщност нямам точния адрес,

    в небето няма улици с име."

    И накрая тези писма остават непрочетени поради различни причини които дълбоко в душата убиват .... 6 от мен !
Предложения
: ??:??