30 июн. 2015 г., 20:39  

Всичко що изтрих 

  Поэзия » Любовная
463 0 2

Изтрих лицето ти красиво,
което всичко в мене сиво
премахваше като завивка
и то само със усмивка.

 

Спомена за пръстите ти смели
ще махна с думи неумели,
да спре да иска мойта кожа
да я докосваш пак със ножа.

 

Ще скрия мислите в главата
да не съди ме тълпата
и пак ще пробвам аз със щрих
да нарисувам всичко що изтрих.

© Дани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??