Лазих, после тичах и летях,
животът ми показа лик суров.
В началото бях лист отронен
и наистина не бях готов.
В бездна най-дълбока
научих най-важния урок.
Животът е магия и отрова
и ти избираш - няма друг пророк.
Във дъх на вяра може да живееш,
да се смееш, радваш и твориш.
Дарен си с величествена премяна,
май настана време да се създадеш?
© .--DoRmeO. Все права защищены