22.08.2015 г., 21:39 ч.

Нещо Лично 

  Поезия » Оди и поеми
694 0 0

Лазих, после тичах и летях,

животът ми показа лик суров.

В началото бях лист отронен

и наистина не бях готов.

 

В бездна най-дълбока

 научих най-важния урок.

Животът е магия и отрова

и ти избираш - няма друг пророк.

 

Във дъх на вяра може да живееш,

да се смееш, радваш и твориш.

Дарен си с величествена премяна,

май настана време да се създадеш?

© .--DoRmeO. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??