20 авг. 2007 г., 09:33

Нещо си отива 

  Поэзия
396 0 2

Любовта си отива,
а аз не мога да я върна,
любовта си отива,
а аз не мога дори да те прегърна!
Изчезва моят свят вълшебен,
до тук със моите мечти!
И докато падам на земята,
се връщам в спомените жалки,
които дълбоко в себе си таих
и които, струва ми се странно, много
бързо преоткрих!
Сега се лутам в здрача,
търся малко светлина,
опитвам се да не заплача,
напук на своята суета,
усещам как гневът напира в мен,
търсещ жадно глътка въздух
в душата ми, от лед скована!
Но аз не мога дъх да си поема
от тази толкова горчива рана!

© Ани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??