26 авг. 2023 г., 14:23

Нещо умно 

  Поэзия
317 0 0

В най тихото, в най тъмното и сам,

същността ми е в своята стихия.

Вода съм  и всичко съм от Там,

щастливо пухче  - пролетна фурия.
Долетя нахално в моита тишина
и в тишината ми е вече шумно.

Мъж съм и Майсторът ми е жена,
кога ме "чука" сътворявам нещо умно! 
 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??