Aug 26, 2023, 2:23 PM

Нещо умно 

  Poetry
323 0 0

В най тихото, в най тъмното и сам,

същността ми е в своята стихия.

Вода съм  и всичко съм от Там,

щастливо пухче  - пролетна фурия.
Долетя нахално в моита тишина
и в тишината ми е вече шумно.

Мъж съм и Майсторът ми е жена,
кога ме "чука" сътворявам нещо умно! 
 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??