21 нояб. 2007 г., 22:24

нещо за живота 

  Поэзия
508 0 1

Обичам! Наранявам!

Страдам! Продължавам!

Гледам напред - нищо не виждам.

Поглеждам назад и в миг се изгубвам.

Търся бъдещето, нима е изчезнало е миналото?!

© Александра Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Браво, поздрави от мен за чудесния стих.
Предложения
: ??:??