Nov 21, 2007, 10:24 PM

нещо за живота 

  Poetry
540 0 1

Обичам! Наранявам!

Страдам! Продължавам!

Гледам напред - нищо не виждам.

Поглеждам назад и в миг се изгубвам.

Търся бъдещето, нима е изчезнало е миналото?!

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво, поздрави от мен за чудесния стих.
Random works
: ??:??