13 окт. 2009 г., 00:11

Несподелената любов 

  Поэзия » Белые стихи
1525 0 14

 

Несподелената любов


Ти едва ли би разбрал

какво ми е на мен сега...

Стоиш срещу мен,

мислиш... гледаш ме...

... очакваш да ти кажа.


- Нима ти сам не го разбра?

Да, така и стана...

... но искаш ти да го чуеш

от моята уста...

... за да почне да ме боли,

нали?


И пак същото

- стоиш срещу мен, мислиш

и очите ти ме изпиват...

... но не от жажда за любов,

а от съжаление...

© Цветослава Младенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??