Oct 13, 2009, 12:11 AM

Несподелената любов 

  Poetry » White poetry
1526 0 14

 

Несподелената любов


Ти едва ли би разбрал

какво ми е на мен сега...

Стоиш срещу мен,

мислиш... гледаш ме...

... очакваш да ти кажа.


- Нима ти сам не го разбра?

Да, така и стана...

... но искаш ти да го чуеш

от моята уста...

... за да почне да ме боли,

нали?


И пак същото

- стоиш срещу мен, мислиш

и очите ти ме изпиват...

... но не от жажда за любов,

а от съжаление...

© Цветослава Младенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??