Щастлива съм – дори в несъвършенство.
Греша. Ще продължавам да греша.
Частица обич носи ми блаженство.
Но трудно ми е тебе да реша.
Вълни от настроение заливат
променливата, палава душа.
Тъгата ми в очите поприкриват …
И да, несъвършена съм жена.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Все права защищены