10 июн. 2021 г., 12:07

Неусетно 

  Поэзия » Философская
362 0 5

Неусетно

 

Онова, което се нарича –

наш живот и земни дни,

е така ужасно прозаично,

ала здраво ни плени!

 

Онова, което уж наяве

го наричаме живот,

неусетно някак отминава

като облак в празен свод…

© Бòгумѝл Шàар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??