10.06.2021 г., 12:07 ч.

Неусетно 

  Поезия » Философска
358 0 5

Неусетно

 

Онова, което се нарича –

наш живот и земни дни,

е така ужасно прозаично,

ала здраво ни плени!

 

Онова, което уж наяве

го наричаме живот,

неусетно някак отминава

като облак в празен свод…

© Бòгумѝл Шàар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??