Jun 10, 2021, 12:07 PM

Неусетно 

  Poetry » Phylosophy
357 0 5

Неусетно

 

Онова, което се нарича –

наш живот и земни дни,

е така ужасно прозаично,

ала здраво ни плени!

 

Онова, което уж наяве

го наричаме живот,

неусетно някак отминава

като облак в празен свод…

© Бòгумѝл Шàар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??