21 июн. 2011 г., 17:25

Неустоимо 

  Поэзия » Любовная
988 0 12



от ръцете ти

реки

благодат се лее

като ромон тих

от поток планински

или топъл глас

на мощен водопад

а аз

пред красотата им стоя

безмълвна

малка

с желание неустоимо

срещу течението да поема

за да потъна

в тях

 

 

 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??