21.06.2011 г., 17:25 ч.

Неустоимо 

  Поезия » Любовна
989 0 12



от ръцете ти

реки

благодат се лее

като ромон тих

от поток планински

или топъл глас

на мощен водопад

а аз

пред красотата им стоя

безмълвна

малка

с желание неустоимо

срещу течението да поема

за да потъна

в тях

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??